top of page

Om den litt rare reiseleder

Reiseleder på LittRarTur er litteraturviter Jan Olesen. 

Litteraturviter i 1998 fra Universitetet i Oslo. Siden 1999 har jeg drevet med litteraturkurs og -foredrag, og formidlet både klassikere og nye utgivelser til mange, mange fornøyde deltakere. Pga. beslutningsvegring kan jeg ikke avgjøre om jeg er litteraturformidler, bokinspirator, kursholder, eller noe helt annet.
Se noen tilbakemeldinger på kurs og foredrag.

Etter 14 år som deltidsguide på Vestlandet ble jeg i 1997 autorisert Oslo-guide, og har siden drevet med dette hele året som en av mine viktigste aktiviteter.

LittRarTur-konseptet er mitt forsøk på å samle mine to identiteter i formidling under ett:
Den litterære guide. 

Med over 25 års erfaring fra hotell mener jeg også at jeg er i stand til å organisere en gruppereise, samt finne og bestille de helt riktige steder å stoppe, å spise, og å overnatte - og til en overkommelig pris. Min solide erfaring fra selger-siden i reiselivet gjør at jeg vet hva jeg skal se etter, spørre om og forlange som kjøper av tjenester. Noen vil også kalle meg kontrollfrik, og det er neppe helt galt - men for deg som deltaker på en reise med meg, vil det være en fordel. 

Du kan derfor være trygg på at tingene underveis fungerer - eller vil bli brakt i orden umiddelbart om de ikke gjør.

På en LittRarTur har jeg god hjelp av Johan fra Johan's Turbuss. Han er dessuten medlem av Reisegarantifondet sås skulle noe gå helt galt, så er mitt største problem meget lite: det er nemlig bare å få tak i Johan.

Vær trygg på en ting, eller kanskje to: Det blir litt rart, og det blir litterært.

Velkommen ombord.

bottom of page