top of page

Fagmennesker er slett ikke morsomme å reise med. Ikke i lengden i hvert fall. 
Henrik Ibsen: Hedda Gabler i 2. akt, 1. scene. 

Aktuelle 2023


Kontakt for detaljer, få tilsendt program osv.

Klikk her for LittRarTurs Reisevilkår

Klassikeren:

LittRar NabolagsTur til Danmark, Skåne og Nord-Tyskland.

 

Det er etter hvert mange som har hatt fornøyelsen av å delta på denne "seks-stjerners tur" som en gjest sa. Bli med du også 7.-13. mai 2023

Se detaljer: ---------------------------------------------------------------------->>

Potensiell ny vårklassiker:

LittRarTur til blomstring og litteratur i Hardanger.

 

Det er bare blomstring i et lite vindu i mai, så kombinasjonen med Blomster og litteratur er bare mulig på vårparten. I 2023: 22.-26. mai 

Se detaljer ----------------------------------------------------------------------->>

Ny tur:

LittRarTur i Østerdalen og Vestenfor.

Det er meningen at det skal høres ut som et eventyr - en fem-dagers tur i de to store dalførene østafjells. Det er mye dikt og dramatikk her.

Kom og se: 5.-9. juni 2023

Se detaljer ----------------------------------------------------------------------->>

Sensommer:

Kulturreise til Bornholm 11.-15. september

Øya er ikke stor men det er noe å se på, noe å lære rundt hvert eneste gatehjørne. Unikt sted kort og godt. Vi drar dit i september.

Se detaljer ------------------F U L L B O O K E T ------------------------->>

OBS. Skulle du finne en annen operatør som har noenlunde tilsvarende tur som disse, så bør du sjekke litte grann nøyere. Dels er det ingen andre som er så littrare som vi er - men viktigere kanskje: På en LittRarTur er alle måltider inkludert!!!

I noen ganske få tilfelle gjelder dette ikke, men da vil det være som følge av tid på egen hånd innlagt som en del av program. Vi mener vi sparer tid og penger ved å ha alle måltider samlet - og du slipper stresset med å være nødt til å gjøre deg kjent et sted for å få en liten lunsj. Vi kunne tatt mottoet "Litt dyrere kanskje, men garantert mye bedre".

En liten smakebit på programmet:

bottom of page