top of page

Fagmennesker er slett ikke morsomme å reise med. Ikke i lengden i hvert fall. 
Henrik Ibsen: Hedda Gabler i 2. akt, 1. scene. 

Aktuelle 2024


Kontakt for detaljer, få tilsendt program osv.

Klikk her for LittRarTurs Reisevilkår

Ny vårklassiker:

LittRarTur til blomstring og litteratur i Hardanger.

 

Vi gjentar suksessen fra 2023: Det er bare blomstring i et lite vindu i mai, så kombinasjonen med Blomster og litteratur er bare mulig på vårparten.

I 2024 går turen 27.-31. mai - og ja, etter Nobelprisen til Jonn Fosse så går turen til Strandebarm (det gjorde den før også, men kanskje vi kjører litt langsommere gjennom bygda nå.)

Se detaljer

Kulturreise til Bornholm og Skåne 10.-14. mai 2024

Øya er ikke stor men det er noe å se på, noe å lære rundt hvert eneste gatehjørne. Unikt sted kort og godt. Og det er mye i Skåne som er godt gjemt og godt å oppleve.

Se detaljer

OBS. Skulle du finne en annen operatør som har noenlunde tilsvarende tur som disse, så bør du sjekke litte grann nøyere. Dels er det ingen andre som er så littrare som vi er - men viktigere kanskje: På en LittRarTur er alle måltider inkludert!!!

I noen ganske få tilfelle gjelder dette ikke, men da vil det være som følge av tid på egen hånd innlagt som en del av program. Vi mener vi sparer tid og penger ved å ha alle måltider samlet - og du slipper stresset med å være nødt til å gjøre deg kjent et sted for å få en liten lunsj. Vi kunne tatt mottoet "Litt dyrere kanskje, men garantert mye bedre".

bottom of page